Haber Video Sitesi

Haber Video Sitesi olan haberler forum yine tüm hızıyla güncel olmaya devam ediyor. hayatın anlamı olan ve hayata dair video konuları ekleyen video haber oyun da ekliyor arasıra haberlerde bulunuyor.

en güzel haber video siteniz yayında artık türkiyede güzel bir haber blog sitesi var. artık direk bu siteye girin ve yorum ekleyin arkadaşlar çok gelişmiş bir haber video platformu blogudur.

emma3525 webcam

emma3525 webcam evet arkadaşlar webcam video sitesine hoşgeldiniz. burada videoklipler yayınlayacağız sizler için. öncelikli videolarımız sizlere sunacağız ama gelin görünkü çok önemli videolar webcam chatler olacak. en önemlisi birlik ve beraberlik paylaşım arkadaşlık dostlukalr yer alacak bu konuda.

İki Yalancı Kanal D 18 Temmuz 2017 Salı

İki Yalancı Kanal D 18 Temmuz 2017 Salı

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Serkan ve Duygu arasında tatlı yalanlar devam ediyor! Yeni bölümde yalanlar açığa çıkacak mı?
Aşk, bacayı sardı! Duygu ve Serkan arasında yalanlarla başlayan hikayede ikili birbirlerine kayıtsız kalmıyor. Duygu, Serkan'ı ve Serkan'da, Duygu'yu düşünmeden bir gün geçirmiyor. En yakın arkadaşları da ikiliyi destekleyince sadece birbirlerine itiraf etmeleri kalıyor; fakat, önlerinde yalanlarla döşedikleri hayatları büyük engel oluşturuyor! Naci ve Cenk ise, Burcu'yu etkilemenin derdine düşüyor.

Magazin D Yaz Kanal D 18 Temmuz 2017 Salı

Magazin D Yaz Kanal D 18 Temmuz 2017 Salı Murat Boz ve Burak Özçivit'in filminin kamera arkası sizi ekrana kilitleyecek! Sema Çelebi, evinin kapılarını ilk kez Magazin D Yaz'a açtı! Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau'nun Türkiye macerası Magazin D Yaz'da! Magazin D Yaz ile sımsıcak,

Evim Lokanta Kanal D 18 Temmuz 2017 Salı

Evim Lokanta Kanal D 18 Temmuz 2017 Salı Evim Lokanta 5. Bölüm yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici 5. bölümde Fırında Türlü, Fırında Kuzu İncikli Pilav, Tarçınlı Barbunya ve Lokmalık Cheesecake tarifi verdi.
"Evim Lokanta" hafta içi her gün saat 10.45'te Kanal D'de!

Evim Lokanta 6. Bölüm yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici bu bölümde Tahin Helvalı Browni, Tavuk Köftesi ve Altüst Börek tarifi verdi!
"Evim Lok

Dolunay Star Tv 18 Temmuz 2017 Salı

Dolunay 3. Bölüm Star Tv 18 Temmuz 2017 Salı

Zeynep ve Demir'in kaybı bütün aileyi derinden sarsmıştır. Nazlı ve Ferit Bulut'un iyiliği için işbirliği yaparlar. Fakat o dolunaylı geceden sonra her şey eskisi gibi olabilecek midir?

Öte yandan Nazlı, Deniz'i hayata bağlarken kendine de bağladığının farkında değildir. Hakan gizli planlarını harekete geçirmek için doğru zamanı bekler. Demet'in Ferit'e olan öfkesi hem Hakan'ı kıskandırır hem de planlarında ona yardımcı olur. Fatoş, Engin'e karşı dürüst olmak istedikçe işler daha da karmaşık bir hal alır. Alya hiç beklemediği bir şekilde kendisini Nazlı ve Fatoş'un hayatlarının ortasında bulacaktır. Asuman’ın sorumsuzluğu Nazlı'yı zor durumda bırakır.

Yayın Günü: 18 Temmuz Salı
Yayın Saati: 20:00

star tv haber 18 temmuz 2017 salı

star tv haber 18 temmuz 2017 salı Siyasetten sıcak olaylara, ekonomiden sağlığa, her konuda hızlı, güvenilir ve objektif habercilik ilkeleriyle Türkiye’nin en çok izlenen haber bültenlerinden biri olan Star Ana Haber seyircisi ile her gün saat 19.00’da buluşuyor!

Hayat Güzeldir Show Tv 18 Temmuz 2017 Salı

Hayat Güzeldir Show Tv 18 Temmuz 2017 Salı 18.07.2017 Hayat Güzeldir'in 11. Bölümünde; kadın erkek ilişkilerinde yaşadığımız sorunlar ve çözüm önerileriyle Oyuncu Psikolog Parla Şenol ve İlişki İletişim Uzmanı Yazar Bülent Gardiyanoğlu konuk olurken, Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Meral Şaşoğlu kadın ve erkeklerde yaşanan saç dökülmelerinin nedenlerini konuşuyor. Kişisel Gelişim Uzmanı ve Astralog Anıl Can ise haftalık burç yorumları ve gökyüzü hareketlerinin hayatımıza etkilerini yorumluyor.

Hayat Güzeldir'e kadın erkek ilişkilerinde yaşadığımız sorunlar ve çözüm önerileriyle Oyuncu Psikolog Parla Şenol ve İlişki İletişim Uzmanı Yazar Bülent Gardiyanoğlu konuk oldu

Rüya 1. Bölüm 18 Temmuz 2017 Salı

Rüya 1. Bölüm 18 Temmuz 2017 Salı 18.07.2017 Birbirlerinden ayrı sosyal sınıflara ait, kişiliklerinin arasında uçurumlar olan, ama buna rağmen kaderin birleştirdiği henüz 20’li yaşlarının ortalarında olan Elif ve Bulut’un imkansız aşklarının hikayesi bu akşam Show TV'de başlıyor.

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendinden yaşça büyük inşaatçı Selami ile evlendirilmek istenmesi bunların en başında gelir. Üvey anne fettan Gülendam kendi geleceğini güvence altına almak için daire karşılığı Elif'i satmak istemektedir. İşsiz babasının sıkıntıları, vurdumduymaz abisinin sorumsuzlukları, üvey kız kardeşinin kıskançlıkları ve tüm evin geçimini sağlamaya çalışması Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır. Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif 'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesi istenir. Fakat Bulut, Elif’le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın önündeki engeller bununla da bitmez. Bulut'un babasının yıllar önceki ilişkisinden olan erkek kardeşi Alaz'ın tüm ailenin hayatını mahvedecek planları vardır. Peki, bu iki sevgili tüm bu planlara ve kötülüklere karşı ne yapacaklardır?

Çocuktan Al Haberi Ünlüler 5. Bölüm 16 Temmuz 2017 Pazar

Çocuktan Al Haberi Ünlüler 5. Bölüm Fragmanı 16.07.2017
Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in Show TV'de yayınlanan yeni bölümünde; Yılmaz Morgül, Suzan Kardeş ve Nadide Sultan yarıştı. Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in 5. Bölümünde; Ebru Yaşar, Pascal Nouma ve Berksan yarışacak

İki Yabancı 102. Bölüm Özeti 15 Temmuz 2017 Cumartesi

İki Yabancı 102. Bölüm Özeti 15 Temmuz 2017 Cumartesi

Saras'ın korktuğu başına gelir ve Anuş kurduğu tuzak ile Saras'ın sakatlanmasına neden olur.

Anuş düğün gününde Saras'a tuzak kurar ve sakatlanmasına neden olur. Kumud ve tüm aile Saras'ın iyileşmesi için dua eder. Anuş, kuzeni olarak tanıttığı Rudi yüzünden Saras'a zarar vermek zorunda kaldığını söyler. Rudi, Anuş'a istediklerini yaptırmak için kardeşini ölümle tehdit eder. Anuş'u çaresiz bırakan Rudi, istediğine ulaşır. Anuş'un ihaneti tüm aileyi ve Kabir'i çok üzer. Yoğun bakımdan kurtulmayı başaran Saras hafızasını kaybeder.

No:309 57. Bölüm Özeti 19 Temmuz 2017 Çarşamba

No:309 57. Bölüm Özeti 19 Temmuz 2017 Çarşamba

Şirkette yeni bir asistan çalışmaya başlar asistanın rahat tavırları filizin gözünden kaçmaz ve laleyi uyarır lale onura güvense de halasının gazıyla soluğu şirkette alır. Asistanın tavırlarından rahatsız olan lale şirkette çalışmya başlar.

Zor Sevda 54. Bölüm Özeti 14 Temmuz Cuma

Zor Sevda 54. Bölüm Özeti 14 Temmuz Cuma
ZOYA'NIN ÖFKESİ

Ayan iyileşmeden evden ayrılmak istemeyen Zoya kararsız kalır. Asaf'ın ise Tenvir ile başı derttedir.

Ayan'ı hasta haliyle bırakmaya gönlü elvermeyen Zoya ne yapacağını bilemez. Asaf bu kararında onu desteklemek zorunda kalır. Nikad evlendiği günden beri Ferhan'ın garip davranışlarına maruz kalır. Hasene de sürekli Nikad'a kötü davranır ve evdeki yiyecekleri saklar. Tenvir elindeki fotoğrafları ortaya çıkarmakla tehdit ettiği Asaf'ı çileden çıkarır. Ayan'ın iyileşmesinden sonra evden ayrılmaya karar veren Zoya, Asaf'a bir türlü ulaşamaz. Zoya Asaf'a karşı çok öfkelidir.

Dolunay 3. Bölüm Özeti 18 Temmuz Salı 2017

Dolunay 3. Bölüm Özeti 18 Temmuz Salı 2017

TARKAN Yolla Dinle Sözleri

TARKAN Yolla Dinle Sözleri

İlyas Yalçıntaş - Gel Be Gökyüzüm Dinle Sözleri

İlyas Yalçıntaş - Gel Be Gökyüzüm şarkısı yayında aşağıdan hem dinleyebilir hemde şarkı sözleri ile müziğe eşlik edebilirsiniz keyifli dinlemeler.

Hakkı Bulut & Latif Doğan İntizarım Var Sözleri

Hakkı Bulut & Latif Doğan İntizarım Var Sözleri

Nadide Sultan - Uçmalıyım Sizlerle Sözleri ve Klibi

Nadide Sultan - Uçmalıyım Sizlerle Sözleri ve Klibi rengarenk görüntüler görsel show buna nedir bence Nadide Sultan - Uçmalıyım şarkısı ve şarkı sözlerini ekledik aşağıdan ulaşabilirsiniz keyifli dinlemeler efenim.

VULKANİZE KAUÇUK: CHARLES GOODYEAR

VULKANİZE KAUÇUK: CHARLES GOODYEAR

Doğal bir kaynak olarak kauçuk ilk kez 1400'lü yılların sonlarında Amerika kıtasını keşfeden ve bu yeni kıtanın özelliklerini kayda geçirmeye başlayan Christopher Columbus ve ekibindeki istilacılar tarafından fark edilmişti. Kayıtlarda, yerel ağaçlardan elde edilmiş süt kıvamında beyaz bir öz suyundan yapıldığı anlaşılan ve Castilla lastiği diye adlandırılan lastik toplarla oynayan yerlilerden söz ediliyordu. Bu, o sıralarda Avrupa'da bilinmeyen bir maddeydi. Ancak bu, Avrupalılar için gelip geçici bir meraktı, zira onların o sıralarda odaklandığı tek şey, gemilerini kendi kıtalarında büyük rağbet gören altın, gümüş ve mücevherle doldurmaktı. Bununla birlikte, Olmec kabilesinin ("kauçuk halkı" anlamına geliyor), bu reçineyi ustalıkla kurutup sertleştirerek su geçirmez malzeme haline getirdiği ve bu malzemeyle dayanıklı ayakkabılar, kıyafetler ve mataralar yaptığı belirtiliyordu. Yerliler bu maddeye "ağlayan ağaç" anlamında "caoutchouc" diyordu.

POPSICLE - MEYVELİ BUZ

POPSICLE - MEYVELİ BUZ

Kaliforniya Oaklandlı Frank Epperson (1894- 1983), 1905'te kendi gazlı içeceğini icat etme çabasıyla soda tozu, meyve aromaları ve su kullanarak deneyler yapmaya başladığında henüz on bir yaşındaydı. O zamanlar bu çok da sıra dışı bir uğraş sayılmazdı, zira soda ve su sevilen bir karışımdı ve insanlar kendi içeceklerini yapmaya alışkınlardı. Soğuk bir kış akşamında ailesi Epperson'a eve girmesini söyledi ve Epperson deneylerini kapı önünde bırakıp eve girdi. Geceleyin ısı sıfırın altına düştü ve ertesi sabah Epperson meyve aromalı soda içeceklerinin içlerindeki karıştırma çubuklarıyla birlikte kaskatı donduğunu gördü. Epperson donmuş muhteviyatın tadına baktı, onu arkadaşlarına gösterdi ve tadına bakmaları için onlara birer örnek verdi. Sonra birkaç yıllığına bu tesadüfi buluşunu tamamen unuttu.

Erkan Sarıca feat. Tarkan Sarıca - Karam Sözleri

Erkan Sarıca feat. Tarkan Sarıca - Karam Sözleri ve video klibi yayınlandı aşağıdan ulaşabilirsiniz sayın müzik severler. Hoş vakit keyifli dinlemeler dilerim.

Fatih Kazancı - Yaradan Yayınlandı Sözleri ve Klibi

Fatih Kazancı'nın, Kınay Production etiketiyle yayınlanan "Yaradan" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Fatih Kazancı - Yaradan Yayınlandı Sözleri ve Klibi aşağıdan ulaşabilirsiniz efenim iyi dinlemeler keyifli vakitler.

Görkem Baharoğlu - Uyanmalıyım Yayınlandı

Görkem Baharoğlu - Uyanmalıyım Yayınlandı Görkem Baharoğlu'nun, Arpej Müzik etiketiyle yayınlanan "Rüyadan Gerçeğe" albümünde yer alan "Uyanmalıyım" isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Görkem Baharoğlu - Uyanmalıyım Yayınlandı şarkısını ve şarkı sözlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz keyifli dinlemeler diliyorum.

Ömür Gedik Gece Hayvanı Video Klip ve Şarkı Sözleri

Ömür Gedik Gece Hayvanı Video Klip ve Şarkı Sözleri


İşin yoksa bana gelsene bu akşam
Yalnızsan ve sıkılıyorsan
Dertleşiriz, bir film izleriz
Ne istersen yaparız
Ya da, ya da...

HAM PETROL

HAM PETROL

19. yüzyılda Sanayi Devrimi Avrupa ve Amerika'yı yeniden şekillendirmeye başlarken, önceki yüzyılın ilkel ve kaba fabrika ve çiftlik sahiplerinden yeni ve güçlü bir işadamı türü evrildi. Modern baronlar şık ve kültürlüydü ama öncelleri kadar hırslı ve tek hedefe odaklıydılar. Gayrimenkul, demir yolları, çelik, inşaat ve çit yapımı zenginlerin ve kudretlilerin ürünleri haline geldi. Ancak hepsinden önemli olan ham petrol, yüzyılın ortalarına gelindiğinde henüz seçkin endüstriler arasındaki yerini almamıştı. Fakat bu durum değişecekti, hem de büyük bir hızla.

Facebook Forum

Merhaba arkadaşlar google da gezinirken bir forum takıldı gözüme ve çok hoşuma gitti logosu olsun tasarımı olsun site forum sitesi v bulletin ama çok yardımcı oldular sağolsunlar.

Facebook forum sitesi adı facebook forum yani. facebook hakkında bilgiler yardımlaşma dayanışma forumu ve genbel konularda var. çok eğlenceli birisi yöntici olan benle ilgilenen çok sevdim forumu ve sizlere tanıtmak istedim açıkcası. forum yenimiş daha 1 aylık sizlerinde desteği ile güzel yerlere gelebilir forum.

webmaster forumlarını andırıyor ama değil genel ve facebook konuları var içinde. ben böyle yardımlaşma görmedim ilk defa göçrüyorumbu forumda. sitenizi tanıtabilirsiniz en aşağıda siteni tanıt kısmında daha sonra derdinizi payalaşabilirsiniz öyle bir konusuda var sohbet var eğlence anket herşey var.

site: http://facebookforum.org

evet arkadaşlar ben sevdim sizlerin yorumunu alayım gerçekten sevilesi bir forum sitesi. admin 7/24 orada sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına şimdiden herkese hayırlı forumlar dilerim muhakka girin gezinin sizlerinde işine yarayacak şeyler konualr çıkacaktır eminim buna.

Gelincik Hakkında Bilgi


Gelincik Hakkında Bilgi


Sansargillerin evcilleştirilmiş tek üyesi olan gelinciklerin popülaritesi giderek artıyor. Dışarıdan bakılınca oldukça şaşırtıcı bir durum. Bilimsel isimleri Mustela putorius furo "misk otuyla beslenen kötü kokulu hırsız" anlamına geliyor, oysa kötü şöhretleri büyük ölçüde kalıtımsal özelliklerinden kaynaklanıyor. Evcilleştirilmiş Avrupa kokarcaları (kokarcanın İngilizcedeki karşılığı polecat olup, Fransızcada "tavuk kedisi" anlamındaki poule chat'dan gelmektedir) olan gelincikler, çiftçiler ve av alanı bekçileri tarafından öylesine hor görülmüşlerdir ki, 19. yüzyıl boyunca Britanya'nın büyük bölümünde yok olmanın eşiğine gelecek kadar çok avlanmışlardır. "Foulmart" ya da "kötü kokulu sansar" olarak da bilinen kokarca, bir yandan kümeslere musallat olurken, diğer yandan tavşan ve fare nüfusunun kontrol altında tutulmasına yardımcı olmuştur. En az 2000 yıl önce evcilleştirilmiş olmalarının nedeni de işte bu özellikleridir.

Fener Balığı Hakkında Bilgiler


Fenerbalığı Hakkında Bilgiler

Şüphesiz, hayat hiçbir yerde, derindeniz fenerbalığınınki kadar iç karartıcı değildir. Sonsuz bir karanlık içinde 3 kilometre aşağıda, kırılgan kemiklerin oluşturduğu kasvetli, hareketsiz bir lamba, körelmiş kaslar ve sadece parıldayan bakterilerin eşlik ettiği kağıt inceliğinde kara bir deri. Öyle bir ömür ki tüm zamanını bekleyerek, kimi zaman aylarca bekleyerek tüketirsin simsiyah kasvetin içinden geçecek herhangi bir canlının ilgisini çekmeyi istersin; onu, büyük ve derin ağzına sürüklenecek mesafeye getirecek kadar uzun süre yakınında tutmayı başarma umuduyla, tependeki ışığı yakıp yakıp söndürerek, bir ömür geçirirsin ...

Yoğurt Peynir Tüketimi

Yoğurt



Yukarıdan beri sütle ilgili izahlarımız, sütün süt olarak tüketiminin sakıncalarına dairdi. Dolayısıyla artık yapılacak şey; sütü süt olarak tüketmekten ziyade, onu bir tür mayalama işleminden geçirerek sindirime hazır gıdalara dönüştürmektir.

Esrar Kullanımı Bebeğe Zararı



Soru: Ben yaklaşık on yıldır yalnızca partilerde sosyal esrar içicisiyim. Bunun şimdi karnımdaki bebeğe zararı var mı?

Bundan yirmi yıl öncesinde sigara hakkında olduğu gibi , bugünde esrar kullanımının etkilerine ilişkin elimizde kanıt yoktur. Bir laboratuvar hayvanı olan kobaylarla yapılan testlerde zararları tümüyle belgelenememiştir. Esrar plasentayı geçtiğinden, gebelikleri sırasında esrar kullanan anneler, kobaylarda olduğu gibi doğmamış bebeklerini kaybedebilirler.